L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran estrena trimestre amb una xerrada de Josep Piqué


Temes relacionats

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran estrena un trimestre carregat d'activitats (31/mar/10)


  • Comparteix:

L'exlíder del PP català en imatge d'arxiu

L'exlíder del PP català en imatge d'arxiu

L'exministre i actual director de l'aerolinia Vueling, Josep Piqué, abordarà avui l'actualitat econòmica en la primera conferència del tercer trimestre organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran. Sota el títol 'Podem sortir de la crisi?', l'excandidat del PP a la Generalitat oferirà una ponència que continuarà amb el cicle d'economia que proposa l'entitat. La cita serà a dos quarts de sis de la tarda al Trade Center.

L'exministre d'Indústria, Afers exteriors i Ciència i Tecnologia Josep Piqué estrena el trimestre de l'AEU, que s'allargarà fins a principis de juny.

Un homenatge a l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), que celebra el seu 20è aniversari, i una xerrada sobre 'La flauta màgica' són les conferències musicals que ofereix l'AEU aquest trimestre. Pel que fa a la línia literària que segueix l'entitat, el 27 d'abril serà el torn de la xerrada 'Encuentros y desencuentros entre la literatura española y la latinoamericana'. Altres conferències sobre el Brasil, la relació entre l'Estat espanyol i Mèxic, els drets i obligacions del gos pigall i la identitat familiar completen l'oferta dels propers tres mesos.

L'acte de cloenda del curs al Teatre-Auditori consistirà en un espectacle transgressor amb actuacions de diversos grups de hip-hop.

Per aquest darrer trimestre del curs, l'AEU ha organitzat també un nou curset d'informàtica que treballarà sobre la comunicació a internet.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No a la guerra, No a la guerra Piqué culpable

Pau. Enviat el 8/abr/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.