Els camises verdes ensenyen a construir castells als santcugatencs en una actuació amb els Margeners de Guissona


  • Comparteix:

Tres pilars han donat el tret de sortida a l'actuació

Tres pilars han donat el tret de sortida a l'actuació

Una actuació dels castellers de Sant Cugat aquest dissabte ha animat als ciutadans a unir-se a la colla, que té com a objectiu descarregar castells de set durant aquesta temporada. Els camises verdes han descarregat a la plaça Lluís Millet el tres de set, el quatre de set i el tres de sis per sota, entre d'altres construccions. La colla dels Margeners de Guissona també ha participat en l'acte descarregant castells com el cinc de set i el quatre de set.

Tres pilars de cinc per part de les dues colles han donat el tret de sortida a l'actuació d'aquest dissabte a la plaça Lluís Millet. Els camises verdes han descarregat el tres de set, el quatre de set, el tres de sis per sota i els pilars que s'havien marcat per aquesta actuació. Per la seva banda, els Margeners de Guissona també han descarregat el quatre i el cinc de set i els pilars d'inici i final de l'acte.

El cap de colla dels castellers de Sant Cugat, Èric Bellmunt, ha valorat així l'actuació dels camises verdes.

Èric Bellmunt

En un començament patíem per la gent però al final hem sigut bastants. Ens falta una mica de gent als assajos per acabar de fer l'esforç i construir la torre de set.



L'objectiu de la colla santcugatenca per aquesta temporada és descarregar la torre de set, una construcció que Bellmunt no descarta tot i que ha subratllat la importància de la participació dels ciutadans en la colla per dur-la a terme.

La propera actuació dels castellers de Sant Cugat serà aquest dilluns al Centre de Convencions del Fòrum de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.