(9:11h) La 52a Marxa de Regularitat dóna el tret de sortida camí de Can Graells i Can Camps


  • Comparteix:

Els primers marxistes ja recorren els carrers de la ciutat

Els primers marxistes ja recorren els carrers de la ciutat

Les 103 parelles de la categoria juvenil de la Marxa han estat les primeres en encetar el seu camí. La Marxa Infantil també ha donat el tret de sortida en un ambient festiu, que ja omple part dels carrers de Sant Cugat per dirigir-se cap el parc de Can Sant Joan. El bon temps els acompanya. Els més de 1.400 participants previstos podran descobrir enguany un recorregut nou.

Després de les modificacions de l'itinerari a causa de la nevada del mes passat, la Marxa ha sortit des del CMSC i passarà pel Monestir fins al parc de Can Sant Joan. Des d'allà, avançarà per un sender de muntanya cap a Can Graells i després per unes pistes fins al Turó de Can Camps, on els participants podran dinar. El recorregut de tornada serà per la serra de Can Camps. El canvi de circuit no variarà la dificultat de la marxa, que serà semblant a la d'anys anteriors. La major part del circuit és sobre asfalt i mostrarà als participants part de l'itinerari històric del Camí dels Monjos, que uneix Matadepera, Terrassa, Sant Quirze i Sant Cugat. A més, el camí recorrerà la part nord-oest del municipi, una ruta que no s'acostuma a fer a peu.

La Marxa Juvenil, una proposta pionera enguany, també passarà pel Turó de Can Camps en un circuit similar al de la Marxa Infantil. Per a les persones amb discapacitat, l'organització ha dissenyat un circuit alternatiu que els permetrà seguir la Marxa. Els pares i mares dels participants hauran d'utilitzar l'aparcament de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Can Sant Joan, des d'on s'indicarà un itinerari per accedir al Turó de Can Camps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.