UGT guanya per majoria absoluta les eleccions sindicals de l'Ajuntament


  • Comparteix:

UGT ha guanyat, per primer cop, les eleccions sindicals de l'Ajuntament per majoria absoluta assolint el 55% dels vots. Tot i que en aquests comicis ha baixat la participació, el sindicat ha atribuït l'èxit dels resultats a la bona gestió que ha fet UGT en els últims anys i a una possible divisió interna de CCOO.

En aquestes eleccions sindicals, la Unió General de Treballadors s'ha fet amb el 55,25% dels vots, CCOO el 29,49% i el Sindicat Professional de Policies, el 7,7%. Els treballadors de l'Ajuntament han votat a 3 taules on UGT ha obtingut la majoria de representació: la Junta de Personal, i el Comitè de Personal, integrat pels grups d'especialistes i personal no qualificat i el grup de tècnics i administratius.

En termes absoluts, UGT ha aconseguit 10 delegats, CCOO cinc i el sindicat policial, un. D'aquesta manera, la Unió General de Treballadors ha obtingut per primera vegada la majoria absoluta, cosa que ha satisfet molt el delegat en funcions de la Junta de Personal, José García:

José García

El personal de l'Ajuntament ha sabut valorar la feina que hem fet


Pel que fa a la participació, en aquesta convocatòria han acudit 295 persones, el que suposa un 61% del cens electoral. Una participació que UGT ha valorat positivament, malgrat que suposa una baixada important respecte les anteriors eleccions. José García:

José García

Hi hagut un nivell molt important de participació


L'actual secretària general d'UGT, Lidianna Buixadera, és la primera delegada de la Junta de Personal; Mari Cruz Hernández, al comitè de tècnics i administratius, i Carmelo Jiménez al comitè d'especialistes.

Ara està previst que la Junta de Personal i el Comitè de Personal arribin a un acord per poder fusionar-se en un Comitè Únic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.