Èxit participatiu a la 52a Marxa, amb un recorregut controvertit


Temes relacionats

Rècord a la Marxa: més de 1.250 parelles participaran en la seva 51a edició (27/mar/09)

El Club Muntanyenc prepara un llibre sobre els 50 anys de la Marxa Infantil (26/mar/09)

La Marxa Infantil celebra el seu 50è aniversari recordant la primera edició (30/mar/08)

Les 30 parelles de la primera Marxa Infantil recorden la seva participació (17/des/07)


  • Comparteix:

Els nens arriben per primera vegada al Turó de can Camps, equador de la Marxa

Els nens arriben per primera vegada al Turó de can Camps, equador de la Marxa

La Marxa de Regularitat ha tancat la seva 52a edició amb un nou rècord històric de participació, amb gairebé 1.300 parelles. L'edició més multitudinària també ha estat acompanyada de polèmica per la modificació del recorregut que ha obligat els participants a realitzar gran part de l'itinerari per sòl urbà. Segons els organitzadors, aquesta Marxa marcada per les novetats ha estat un 'èxit'. Tot i això, demanen al Consorci del Parc de Collserola recuperar el camí de la serra com un indret emblemàtic de la Marxa de Regularitat. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Collserola ha estat aquest diumenge la paraula més present a la 52a Marxa Infantil. Aquesta edició, marcada per les novetats i les controvèrsies generades arran del canvi de recorregut, ha aconseguit mobilitzar milers de persones i s'ha fet amb el títol de l'edició més participativa.

Els veritables protagonistes de la jornada, els més petits, han explicat a Cugat.cat com ha anat aquesta edició.

Participants

Aquest any hi havia moltes parades i asfalt. / Ha estat més fàcil. / M'ho he passat molt bé.


El coordinador de la Marxa, Silvano Bendinelli, s'ha mostrat satisfet per l'èxit de participació i per la repercussió que les novetats han tingut en la Marxa com ara la introducció dels xips que han facilitat el control i els temps. L'adaptació d'un recorregut per persones amb mobilitat reduïda i la Marxa Juvenil, que també han estat novetats d'enguany, no han aconseguit assolir la participació esperada. La modificació del recorregut ha estat el canvi més comentat pels pares i els nens, que han substituït la parada oficial de Sant Medir pel Turó de can Camps. L'organització, conscient de la polèmica sorgida arran d'aquesta modificació, reivindica tornar a Collserola l'any vinent.

Ho ha dit el coordinador de la Marxa, Silvano Bendinelli


Silvano Bendinelli

Des de l'organització reivindiquem tornar a Collserola. / Segurament recuperarem el recorregut d'anys anteriors.


Els participants han recorregut 12 quilòmetres, amb inici i final a la seu del Club Muntanyenc (CMSC), en un itinerari que ha comptat amb un 65% de zona urbana i un 35% de zona verda. Tot i el malestar que el canvi de recorregut ha provocat en alguns dels ciutadans, un any més la Marxa Infantil ha aconseguit batre rècords, convertint-se en una de les cites més multitudinàries de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.