Es crea una plataforma local de defensa de les seleccions esportives catalanes


  • Comparteix:

Plataforma Pro-Seleccions Esportives Catalanes és el nom d'una nova entitat local que té l'objectiu d'organitzar iniciatives que promoguin les seccions esportives nacionals. La primera d'aquestes activitats serà un torneig de futbol-sala a les pistes de Sant Francesc, el dia 22, coincidint amb el partit Catalunya-Iraq.

La creació d'aquesta entitat neix de la voluntat de 4 nois que volen fer accions concretes per promocionar les seleccions esportives catalanes. La primera d'aquestes actuacions és un torneig de futbol-sala el dia 22 obert a tota la població sense límit d'edat.

En cas que la participació sigui considerable, els organitzadors dividiran la competició en categories júnior i sènior. Un dels membres de la plataforma Pro-Seleccions Esportives Catalanes, Jordi Bella, ha resumit de la següent manera l'objectiu de l'entitat:

Jordi Bella

Volem mostrar-nos com una plataforma oberta


El col·lectiu rep l'únic suport de les JERC, després que Maulets es desmarqués de la iniciativa pel fet que la plataforma no comptés amb el suport de més entitats. Actualment JSC i JNC estan estudiant la possibilitat d'adherir-se a la plataforma. En l'acte de presentació del col·lectiu, Jordi Bella ha aprofitat per fer una crida a les associacions catalanistes:

Jordi Bella

Les associacions que han defensat les seleccions catalanes ara s'han tirat una mica enrera


Després de la celebració del torneig, els membres de la plataforma es desplaçaran el mateix dia a Barcelona per assistir al Catalunya-Iraq.

Les inscripcions pel torneig santcugatenc es poden fer fins un dia abans del encontre, el dia 21, a través del correu electrònic selcatsantcugat@hotmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.