La Casa Mònaco acull un nou servei d'informació als treballadors estrangers


  • Comparteix:

La Casa Mònaco ofereix un nou servei d'informació als treballadors estrangers. L'oficina, gestionada per personal de la UGT, permet als immigrants, mitjançant cita prèvia, rebre assessorament sobre com trobar feina i resoldre els dubtes jurídics i legals sobre la seva situació.

Des d'aquest mes de juny, la Casa Mònaco acull els dilluns els matí el nou servei de l'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants (AMIC) pel qual els treballadors estrangers, mitjançant cita prèvia, poden assessorar-se de les millors estratègies per trobar feina o els sectors professionals que demanen més mà d'obra. Alhora poden informar-se de la tramitació que necessiten per regularitzar la seva situació.

La posada en marxa d'aquest servei neix del conveni signat el passat mes d'abril entre l'Ajuntament i la UGT. L'alcalde, Lluís Recoder, en el moment de l'acord, destacava la importància de posar eines al servei dels treballadors immigrants que decideixen venir a treballar, i possiblement, també a viure a Sant Cugat:

Lluís Recoder

L'AMIC prestarà un servei d'assessorament als immigrants, que és un col·lectiu que no para de crèixer


Es tracta de la segona oficina d'AMIC al Vallés. L'objectiu és implicar-se i coordinar-se amb d'altres entitats de la ciutat de manera que es derivin cap aquest servei treballadors estrangers amb necessitats específiques que es detectin, per exemple, des de serveis socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.