Les botigues Enfoc i Fuji de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola organitzen un concurs fotogràfic


  • Comparteix:

Les botigues Enfoc i els centres Fuji de Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí organitzen el Primer Concurs de Fotografia Amateur del Vallès. L'objectiu d'aquesta inciativa és reconèixer l'originalitat i la qualitat a l'hora de fer les fotografies.

En aquest concurs hi poden participar totes les persones majors d'edat aficionades a la fotografia. El termini per participar ja s'ha obert i podeu lliurar els vostres negatius fins el 20 de setembre. El guanyador s'endurà una càmara digital valorada en 500 euros, el segon classificat, una altra càmara valorada en 250 euros i el tercer finalista s'endurà 60 euros en material fotogràfic. Xavier Bové, gerent d'Enfoc, explica l'objectiu d'aquesta iniciativa.

Xavier Bové

Intentem apropar una mica més la fotografia als amateurs


Per participar us heu d'adreçar a qualsevol centre Enfoc Fuji i omplir la butlleta que us donaran per la compra d'un rodet fotogràfic. Juntament amb la butlleta haureu de lliurar el negatiu de la fotografia amb la que voleu participar i el comerç ja s'encarregarà d'ampliar-la. Xavier Bové, aclareix, que en principi, el concurs no està obert a professionals.

Xavier Bové

En principi el concurs està destinat a la gent del carrer


El jurat del concurs estarà format per representants de la societat civil de Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí i per professionals del món de la fotografia. Les fotografies finalistes s'exposaran al centre comercial Eroski durant la segona quinzena del mes d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.