'Alicia en el país de las Maravillas', de Tim Burton, plat fort de les estrenes cinematogràfiques


  • Comparteix:

Imatge de la pel·lícula de Tim Burton

Imatge de la pel·lícula de Tim Burton

El darrer film de Tim Burton, 'Alicia en el país de las Maravillas', amb Johnny Deep com a protagonista, arriba a les pantalles de cinema locals aquest cap de setmana. La història d'acció 'Desde Paris con amor' completa l'oferta cinèfila del complex Yelmo. Aquestes instal·lacions oferiran també aquest dissabte el derbi que enfronta l'Espanyol i el Barça, i aquest dimecres la retransmissió en directe de l'òpera de Mozart 'El rapto del serrallo'.

Una pel·lícula plena de fantasia basada en els llibres clàssics de Lewis Carroll és la proposta de Tim Burton amb 'Alicia en el país de las Maravillas'. El film explica la història d'Alícia, una jove de 19 anys a qui li proposen matrimoni en una festa plena de nobles i personatges de l'època victoriana. Presa per la por, Alícia s'escapa darrere un conill blanc que la porta al País de les Meravelles, un indret que havia visitat deu anys abans, però del qual no recorda res. A la terra màgica haurà d'ajudar els habitants dominats per un drac malèfic. Johnny Depp, Anne Hathaway i Helena Bonham Carter encarnen els protagonistes del llargmetratge, que es podrà veure al Yelmo i al Cinesa.

L'altra proposta que arriba al complex Yelmo és 'Desde Paris con amor', que compta amb John Travolta i Jonathan Rhys Meyers com a personatges principals. El film d'acció narra les vivències d'un jove treballador de l'ambaixada nord-americana a París, que ha d'evitar un atemptat a la capital francesa. El seu acompanyant és l'agent de l'FBI Charlie Wax, que l'ajudarà a investigar el cas abans que sigui massa tard.

A més, les instal·lacions de cinema del Yelmo oferiran el derbi entre l'Espanyol i el Barça aquest dissabte a les vuit del vespre i la retransmissió en directe des d'Alemanya de l'òpera 'El rapto del serrallo' de Wolfgang Amadeus Mozart aquest dimecres també a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.