En marxa el 9è concurs d'aforismes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La biblioteca acullirà l'acte de lliurament de premis.

La biblioteca acullirà l'acte de lliurament de premis.

Els cinc instituts de la ciutat convoquen els estudiants de batxillerat de la ciutat a un nou concurs d'aforismes, frases curtes que amaguen una reflexió filosòfica. Al certamen s'hi pot participar en dues modalitats, amb un aforisme trobat i un d'inventat. Els guanyadors del concurs es donaran a conèixer a mitjans de maig.

Els estudiants de batxillerat de la ciutat poden participar en aquest certamen que busca promoure el coneixement filosòfic en general i els aforismes en particular. L'experiència ja està arrelada a la ciutat i alguns centres d'altres ciutats han importat aquesta manera de donar a conèixer la filosofia.

Un dels organitzadors de la proposta, Jordi Beltran, ha explicat a Cugat.cat que tots els alumnes dels centres participaran en la votació de les millors cites.

Jordi Beltran

Aconseguim que tots els alumnes de batxillerat coneguin els aforismes a l'implicar-los com a jurat.



El 17 de maig es donaran a conèixer els guanyadors en un acte a la Biblioteca del Mil·lenari. Per Sant Jordi s'exposaran tots els aforismes als diferents instituts de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.