200 persones s'examinen d'oposicions per a professor a l'Angeleta Ferrer


  • Comparteix:

L'IES Angeleta Ferrer ha acollit ja més de 100 possibles futurs professors

L'IES Angeleta Ferrer ha acollit ja més de 100 possibles futurs professors

L'Institut Angeleta Ferrer acull des de divendres passat i fins al 6 de juny més de 200 de persones que es presenten a les proves per a la provisió de places de funcionariat docent del cos de mestres. La convocatòria d'enguany s'ha avançat i es preveu que abans del 30 de juny ja es coneguin els resultats dels exàmens i la destinació de cada professor, ja que aquest any el curs escolar començarà abans. L'Institut Angeleta Ferrer, que examina futurs professors d'educació primària i especial, és l'únic centre de Sant Cugat que acull les oposicions d'aquest any.

Un centenar de persones s'han presentat aquest dissabte a les oposicions per a professor d'educació primària i una xifra semblant ho ha fet per a la plaça de professor d'educació especial al centre Angeleta Ferrer. L'avançament del curs escolar, que donarà el tret de sortida el 7 de setembre, ha comportat que les oposicions d'enguany comencin abans i que es facin també en horari de tarda i cap de setmana. Amb aquestes mesures, el departament d'Educació preveu que un 90% dels examinats coneguin els resultats abans del 30 de juny, com també la destinació dels futurs professors, perquè així es puguin incorporar el més aviat possible al centre assignat.

Així ho ha explicat el director de Serveis Territorials d'Educació, Josep Lluís Domeyó, en declaracions a Cugat.cat.

Josep Lluís Domeyó

L'objectiu del departament és que el 30 de juny el màxim nombre de professors coneguin la seva destinació.



Una altra de les novetats d'enguany és la distribució dels opositors, ja que s'han assignat els centres d'examinació en funció del servei territorial on els futurs professors havien fet la sol·licitud.


Josep Lluís Domeyó ha dit que l'Institut Angeleta Ferrer compleix les condicions per acollir les més de 200 persones que s'han presentat enguany a les oposicions de Sant Cugat.

Josep Lluís Domeyó

La direcció sempre ha facilitat que es facin les oposicions. A més, és un lloc que està ben situat.



Més d'11.000 persones de tot Catalunya s'han presentat a les proves per cobrir una de les 3.990 places que aquest any s'han convocat. L'any vinent es convocaran oposicions de secundària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.