L'AVAN dóna un nou impuls als seus projectes amb la recaptació de fons amb actes benèfics


  • Comparteix:

Moment de l'obra '100' al CPA

Moment de l'obra '100' al CPA

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) s'engrescat per primer cop a organitzar un acte benèfic obert a la ciutat. El teatre ha servit de fil conductor per recaptar fons i donar-se a conèixer a la ciutadania. La representació aquest dissabte de l'obra '100' de la companyia de teatre Somni al Terrat al Centro Popular Andaluz (CPA) ha permès aconseguir prop de 800 euros per donar un nou impuls als projectes de l'associació.

L'obra, que parteix d'un text de l'escriptora Dienne Petterle, és un drama filosòfic que tracta temes transcendentals com la presa de decisions, el passat i els records. '100' explica la història de quatre personatges que han mort abans d'hora i que esperen per alliberar-se cap a l'eternitat.

Amb aquest context i gràcies a la col·laboració del CPA que ha cedit les instal·lacions, AVAN ha recaptat prop de 800 euros. La directora tècnica d'AVAN Sant Cugat, Laura Perea, explica l'objectiu d'aquesta primera experiència de l'associació a la nostra ciutat.

Laura Perea

Hi ha dos objectius. Un és recaptar fons. L'altre és fer una activitat més pels socis i donar-nos a conèixer a la societat.


Després de la resposta de la representació d'aquest dissabte, AVAN, que compta amb un centenar de socis a Sant Cugat, vol buscar noves col·laboracions amb altres entitats de la ciutat. Ho explica Perea.

Laura Perea

L'any vinent volem proposar noves col·laboracions amb entitats de la ciutat.




'100' ha estat guardonada amb el Fringe First Award en l'edició del Festival d'Edimburg 2002, pel seu text innovador i per la qualitat de la producció teatral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.