El CPA celebra el 26è aniversari amb un dinar de germanor


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones s’han aplegat dissabte al Centro Popular Andaluz per celebrar el vint-i-sisè aniversari de l’entitat amb un dinar de germanor dirigit a socis i amics. Amb una barreja de productes d’origen català i andalús, els assistents han mostrat la seva satisfacció per la marxa del centre i per la integració d’aquesta comunitat al nostre país. Durant la tarda, hi ha hagut un concert a càrrec del conjunt rociero 'Los Arberos'.

El Centro Popular Andaluz ha volgut celebrar el seu vint-i-sisè aniversari amb un dinar de germanor ple de referències andaluses i catalanes. La festa ha començat amb la intervenció d'alguns socis i la degustació d'un vi d'honor per a tots. El president de l'entitat, Gabriel Ruiz, ha afirmat que el CPA ja forma part de la història de la ciutat:

Gabriel Ruiz



El dinar de germanor ha tingut com a protagonista gastronòmic un potaje andalus de cigrons, aliment que, segons Ruiz, ha estat decisiu per aquest col·lectiu en els seus inicis a la ciutat. Respecte a la integració de la comunitat andalusa a Catalunya, el president del CPA ha fet la següent reflexió:

Gabriel Ruiz



El CPA ja està preparant les seves propostes per la propera revetlla de Sant Joan i la Festa Major de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.