L'institut Pla Farreras celebra avui al Teatre-Auditori el seu 10è aniversari


  • Comparteix:

Els 10 anys de vida del Joaquima Pla i Farreras, avui al Teatre-Auditori

Els 10 anys de vida del Joaquima Pla i Farreras, avui al Teatre-Auditori

Tots els alumnes i professors de l'institut Joaquima Pla Farreras celebren avui al Teatre-Auditori el 10è aniversari del centre educatiu. Un audiovisual, obres de teatre i actuacions musicals serviran perquè l'institut bufi les espelmes en un acte que comptarà amb un parlament inicial de l'alcalde, Lluís Recoder.

Un vídeo que parla sobre els 10 anys del centre de la ciutat precedirà la presentació de dues obres de teatre protagonitzades per alumnes de 2n d'ESO, 'En Familia' i 'En alta mar'. El president de l'AMPA del centre, Josep Anton Teixidió, oferirà un discurs, seguit de l'audiovisual 'Dia a dia a l'institut'.

El conjunt coral del centre escolar interpretarà les peces 'No dudaría', d'Antonio Flores, i 'Llença't', de Lax'n'Busto. Els alumnes de 3r d'ESO donaran veu a Bruno Coulais amb 'Vis sur ton chemin', mentre que els de 4t d'ESO interpretaran 'Summercat', de Billie the Vision and de Dancers, i 'Don't worry', de Bobby Mc Ferrin. Els més grans també cantaran 'Axel theme', de Harold Faltermeyer.

El parlament del director del centre, Oriol Rodon, posarà el punt final a la jornada de celebració dels 10 anys de l'institut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.