La cancel·lació de vols pel núvol de cendra afecta diversos santcugatencs


  • Comparteix:

La gent s'apropa als aeroports per demanar informació

La gent s'apropa als aeroports per demanar informació

La cancel·lació de vols a causa del núvol de cendra provocat per l'erupció d'un volcà islandès ha afectat diversos santcugatencs. És el cas de Maria Teresa Estepà que encara no ha pogut tornar de Londres a causa del tancament de gran part de l'espai aeri europeu. Una altra santcugatenca, Carme Colomina, ha explicat a Cugat.cat que, tot i que aquesta matinada ha arribat a la ciutat, ha trigat més de 24 hores des que va sortir de Tiblisi, Geòrgia, fins a trepitjar terres catalanes.

Maria Teresa Estepà, la santcugatenca a Londres, ha explicat que segons la informació donada per la companyia aèria Ryanair, tornaria cap a Catalunya dimecres. Estepà ha dit a Cugat.cat quina és la situació que es viu al Regne Unit.

Maria Teresa Estepà

Els trens estan saturats. Si la gent no té lloc al ferri tampoc no podem passar. Ryanair ens ha dit que fins dimecres, en principi, no podrem volar.


Cugat.cat ha recollit el testimoni d'una altra santcugatenca que també ha patit les conseqüències del tancament de gran part de l'espai aeri europeu. Carme Colomina ha arribat aquesta matinada a Sant Cugat, després de sortir 24 hores abans de Geòrgia. La santcugatenca ha pogut canviar el bitllet d'avió amb Luftansa i ha passat pels aeroports d'Istambul i València abans no ha arribat a Barcelona, finalment en cotxe en el tram final.

Carme Colomina

A Istambul el caos era grandiós. El vol que tenia per Madrid no el vaig poder agafar i vaig aconseguir un altre cap a Barcelona però vam anar a parar a València.


Colomina ha explicat també que la majoria de passatgers que anaven al seu mateix vol eren francesos, anglesos, holandesos i suecs que viatgen fins a l'Estat espanyol per trobar autobusos que els portins fins els seus països. Segons Colomina a l'aeroport d'Istambul hi ha ciutadans que porten més de quatre dies esperant una alternativa per tornar a casa.

Les autoritats europees esperen que aquest dilluns comencin a enlairar-se una tercera part dels vols programats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.