L'escola El Patufet i els veïns de la zona, desallotjats per una fuita de gas


  • Comparteix:

Els nens de l'escola bressol El Patufet han hagut de ser desallotjats aquest dilluns al matí per una fuita de gas provocada per les obres del carrer Doctor Murillo. L'escola Santa Isabel ha acollit els alumnes de fins a dos anys, mentre que els nens d'entre tres i cinc anys han dinat a l'Àgora. L'avís de la fuita l'ha donat el propi centre educatiu minuts abans de les onze del matí. Bombers ha desallotjat l'escola i els habitatges de la cruïlla entre la rambla de Can Mora i el carrer Doctor Murillo. Gas Natural ha informat que la fuita s'ha detingut 20 minuts després de les dotze del migdia.

La incidència l'ha provocat una màquina excavadora que treballava a les obres i que ha perforat una canonada de gas. Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i la Policia Local s'han desplaçat a la zona per garantir que la reparació de la canonada s'efectués amb totes les garanties de seguretat.

La directora de l'escola bressol, Sònia Sánchez, ha explicat a Cugat.cat com ha anat la incidència.

Sònia Sánchez

Hem notat olor de gas. Hem vist que era molt intens i hem evacuat l'escola. Hem seguit adequadament el protocol sense perill.




Els Bombers han comprovat l'existència de bosses de gas acumulades als immobles de la zona abans que els veïns i els alumnes de l'escola hagin pogut tornar als respectius edificis després de dinar. El cap de guàrdia del parc de Bombers de Bellaterra, Mateu Mas, ha descrit la situació a Cugat.cat.

Mateu Mas

Una màquina ha rebentat una canonada de gas. Hem fet medicions de gas i hem desallotjat les vivendes properes.




L'àrea d'Educació de l'Ajuntament ha coordinat el reallotjament dels alumnes de l'escola bressol. Escoltem la regidora d'Educació, Esther Salat.

Esther Salat

L'olor de seguida ha alertat els veïns i la pròpia escola s'ha desallotjat per iniciativa del centre.



Els nens del centre de zero a cinc anys han anat provisionalment a l'escola Santa Isabel, on han dinat i han fet la migdiada. Un autocar de l'Àgora ha passat a buscar els alumnes d'entre tres i cinc anys, que també han pogut dinar al centre educatiu. Prop d'una quarantena de veïns també han estat desallotjats de les seves vivendes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.