Ja es coneixen els nominats als Premis Vila de Valldoreix 2009


Temes relacionats

Valldoreix crea uns premis per reconèixer la vinculació dels seus veïns amb el territori (16/mar/10)


  • Comparteix:

El Casal de Cultura de Valldoreix acollirà l'entrega dels premis

El Casal de Cultura de Valldoreix acollirà l'entrega dels premis

Ja s'han fet públics els sis nominats a la 1a edició dels Premis Vila de Valldoreix. Trini Escrihuela, Juan José Cortés, Rosa Maria Marquès, Josep Casadellà, Josep Picó i Pere Bordas s'han adjudicat les candidatures pel seu compromís amb el territori. Els tres guanyadors es coneixeran aquest divendres al Casal de Cultura de Valldoreix, coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Els Premis Vila de Valldoreix, organitzats per l'Associació de Veïns de Ca n'Enric-La Miranda Valldoreix Sud, volen reconèixer públicament persones i entitats destacades pels seus vincles amb Valldoreix i que durant l'any 2009 han tingut una repercussió notable.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, explica en declaracions a Cugat.cat que iniciatives com aquesta enriqueixen el territori.

Montserrat Turu

És molt positiu que el teixit social generi aquest interès per les coses que passen a Valldoreix. És una proposta molt interessant.


La gala d'entrega dels Premis Vila de Valldoreix comptarà amb l'actuació del duet Sozinhos, una formació que s'encarregarà de posar un toc brasiler a la vetllada. La cerimònia, que començarà a les nou del vespre, és oberta a tota la ciutadania i té un preu de 22 euros. Els tiquets per assistir al sopar ja es poden adquirir al Casal de Cultura del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.