Unes 85 persones participen al seminari sobre el deute i les relacions Nord-Sud a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Un total de 85 persones han participat aquest dissabte al seminari sobre el deute extern, que ha organitzat a la Casa de Cultura l'Observatori del Deute en la Globalització de la UPC. Els debats han superat la noció de deute financer i han aprofondit en el deute històric, ecològic i ètic que caracteritza les relacions de dominació del Nord cap al Sud.

El seminari ha estat qualificat d'èxit pels organitzadors, que han destacat el nivell de participació i l'elevada qualitat dels debats. El tema central de la jornada era el deute extern dels països empobrits i els intercanvis desiguals Nord-Sud, però la discussió ha superat la dimensió financera i ha aprofondit en altres formes de dominació i explotació dels països del Sud. Ho explica un dels membres de l'Observatori del Deute en la Globalització de la UPC, Yolanda Fresnillo.

Yolanda Fresnillo



El seminari s'ha caracteritzat per l'elevada participació dels assistents, que han intervingut en un debat final per plantejar solucions als problemes detectats. Yolanda Fresnillo.

Yolanda Fresnillo



En el marc del seminari sobre el deute, prop de 50 persones han participat a un dinar popular que s'ha fet a l'exterior de la Casa de Cultura, preparat per l'associació santcugatenca de dones immigrades 'Sabores del Mundo'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.