Pere Bordes, Rose Marie Marquès i Juan José Cortés, guanyadors dels primers Premis Vila de Valldoreix


  • Comparteix:

Pere Bordes, Rose Marie Marquès i Juan José Cortés guanyadors dels primers premis Vila de Valldoreix. Bordes ha estat premiat per la seva tasca com a president del Casal d'Avis de Valldoreix, Marquès per la seva implicació amb les activitats del territori i la participació a Cau Amic i Cortés ha estat mereixedor del premi per conservar i divulgar el patrimoni arquitectònic i històric del territori. La primera nit dels Premis Vila de Valldoreix s'ha celebrat aquest divendres a la Nau de Cultura davant la mirada d'un centenar de persones.

L'Associació de Veïns de Ca n'Enric-La Miranda Valldoreix Sud ha organitzat l'entrega dels primers Premis Vila de Valldoreix. Els guardons han reconegut la tasca de persones destacades pel seu compromís amb Valldoreix.

El president de l'Associació, Josep Lluís Salazar, s'ha mostrat satisfet de l'èxit de la iniciativa.

Josep Lluís Salazar

Una gran satisfacció perquè hi ha molta feina al darrera. Fa dos anys que ho volíem fer i ara ens hem vist amb força per fer-ho. Tothom ha quedat molt content.


El desaparegut Pere Bordes ha estat guardonat amb un dels premis. La seva vídua, Isabel Castells, ha estat l'encarregada de recollir el premi. Castells ha destacat el compromís de Bordes amb el Casal d'Avis de Valldoreix.

Isabel Castells

Jo crec que la tasca més important va ser al final de la seva vida al Casal d'Avis. El va renovar, va ajudar a tothom que ho necessitava. Va deixar molta estima.



També ha rebut un guardó Rose Marie Marquès per la seva implicació amb les activitats del territori, com la diada de Reis i per la seva vinculació amb l'Associació Cau Amic. Marquès ha reconegut la seva felicitat pel premi, tot i haver passat molts nervis.

Rose Marie Marquès

No es treballa per tenir un premi. Jo he treballat perquè ho sento. Quan em van dir que estava nominada em vaig posar molt nerviosa.


Finalment també ha rebut un premi Vila Valldoreix l'historiador Juan José Cortés per la seva implicació per conservar i divulgar el patrimoni arquitectònic i històric del territori. Cortés ha fet extensiu el premi a totes les persones que l'han ajudat al llarg dels 25 anys de feina.

Juan José Cartés

Molt content que sigui la primera edició i d'estar premiat. Són 25 anys treballant per Valldoreix i és un premi per compartir amb tots els qui he treballat aquests anys.



L'acte ha comptat amb la presència de la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, que ha felicitat l'organització i ha lloat la iniciativa.

Montserrat Turu

El primer intent ha estat un èxit. Èxit de participació. Hi hagut molts nominats i premiats. Tothom està molt content. Està molt bé que algú pensés en la iniciativa.




L'entrega dels primers premis Vila de Valldoreix ha tingut lloc aquest divendres al vespre al Casal de Cultura del territori. L'acte ha constat d'un sopar i la música del duet 'Sozinhos' amb Alba Cayuela i Lisandro Silva Echevarría. Un centenar de persones han viscut la primera entrega de premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.