La Marxa premia més de 150 parelles participants a l'edició d'enguany


Temes relacionats

Èxit participatiu a la 52a Marxa, amb un recorregut controvertit (12/abr/10)


  • Comparteix:

La Marxa de Regularitat ha premiat més de 150 parelles que han participat en la 52a edició de la cursa. David Delcerro i Pol Cardona han guanyat el primer premi de la categoria infantil juntament amb Sergi Jané i Roger Juncosa, que han empatat en la mateixa posició. La categoria juvenil de la cursa ha premiat Xavier i Miquel Minguillón en primera posició. L'organització de la Marxa ha agraït la participació d'enguany amb premis a les 150 primeres parelles i un sorteig de 100 vals per la botiga Abacus, que els guardonats han recollit aquest dissabte en un acte al Club Muntanyenc (CMSC).

Els guanyadors en primera i segona posició de les categories infantil i juvenil expliquen què els ha agradat més de la Marxa.

Guanyadors

El paisatge i estar amb els amics. / Ha sigut una experiència única. / Hi ha molts nens i anem amb els amics. / Les parts del bosc.


L'edició d'enguany ha premiat l'escola Avenç per ser el centre amb més participació i la classe de 3r A de l'escola Joan Maragall per ser l'aula amb més participants. També s'ha reconegut l'escola Thau com el centre amb menys penalitzacions entre els primers 10 classificats i l'institut Joaquima Pla i Farreras per ser el centre amb més participants d'educació secundària. En motiu del 25è aniversari del Tot Sant Cugat, la revista ha atorgat un premi a la parella número 25 de la marxa. A més, la cooperativa Abacus ha sortejat 100 vals de 10 euros per gastar en els seus establiments.

L'organitzador de la Marxa, Silvano Bendinelli, ha destacat l'edició d'enguany pels nombrosos premis que s'han donat. Són declaracions a Cugat.cat.

Silvano Bendinelli

És una Marxa de rècords. Hem volgut compensar els participants que han estat fidels a la Marxa. Hem donat 150 premis.



Els guardonats han recollit els premis aquest dissabte al Club Muntanyenc en un acte que ha comptat amb la participació de l'alcalde, Lluís Recoder. Els premiats que no han pogut assistir-hi poden recollir els guardons al CMSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.