Els treballadors de Sharp es mobilitzen contra la decisió de la direcció de bloquejar el pacte d'empresa


  • Comparteix:

Els treballadors de l'empresa Sharp, amb seu a Sant Cugat, començaran aquesta setmana diferents mobilitzacions com a protesta pel bloqueig de les negociacions amb l'empresa. UGT denuncia la negativa de la direcció a regular la política d'ocupació i l'estancament del diàleg en el Pacte d'Empresa.

Des del sindicat UGT es denuncia que a l'empresa existeixen nombrosos contractes frau i que la direcció es nega a regular. Així mateix, demanen a l'empresa que valori als treballadors segons la seva classificació professional. La tercera reivindicació, està relacionada amb la recent signatura del conveni provincial del metall de Barcelona. Ens dóna més detalls Isabel Martínez, secretària d'accés sindical de MCA-UGT.

Isabel Martínez

L'empresa ens ha comunicat que no vol millorar el conveni general del sector del metall


Tot i que ja han començat a celebrar-se diferents assemblees, no és previst que les mobilitzacions comencin abans de dijous. Aquestes accions compten amb el suport de CCOO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.