'Denominació d'Origen' prepara un macro tast de vins a Valldoreix


  • Comparteix:

El cartell del macro tast

El cartell del macro tast

El Consell Regulador 'Denominació d'Origen' prepara pel primer dissabte de juny un macro tast de vins a la Nau de Cultura de Valldoreix. L'acte, organitzat en motiu de la celebració del 10è aniversari del consell, pretén apropar la cultura del vi als valldoreixencs, independenment del nivell enològic dels participants.

L'enòleg Anton Castellà serà el conductor del tast de cinc vins, que comptarà amb un suport audiovisual. S'organitzaran dos grups de 50 persones en dos torns, a dos quarts de vuit de la tarda i a les nou del vespre. L'activitat tindrà una durada d'una hora, aproximadament, i és gratuïta.

El secretari de l'Associació de Veïns de Ca n'Enric la Miranda, Josep Maria Fe, col·laborador de la iniciativa, ha explicat quin és l'objectiu de la jornada. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Maria Fe

És un curs d'iniciació, totalment gratuït, que a través de cinc tastos acostarà la cultura del vi als valldoreixencs.








Per participar-hi, cal omplir una inscripció al web del Consell Regulador 'Denominació d'Origen' o de l'associació de Ca n'Enric la Miranda. Només queden una vintena de places, segons ha informat l'associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.