El Monestir, escenari d'una minisèrie de TV3 sobre Ermessenda de Carcassona


Temes relacionats

TV3 roda una nova minisèrie al Museu ( 9/abr/10)


  • Comparteix:

El Monestir ha acollit el rodatge de diverses escenes de la minisèrie 'Ermessenda'

El Monestir ha acollit el rodatge de diverses escenes de la minisèrie 'Ermessenda'

El Monestir de Sant Cugat apareixerà a la minisèrie 'Ermessenda' que s'emetrà properament per TV3. Aquesta producció està basada en la vida d'Ermessenda de Carcassona, comtessa de Barcelona, Girona i Osona, que va governar durant més de mig segle en un món d'homes. El repartiment està encapçalat per Laia Marull, acompanyada per Lluís Homar, Francesc Orella, Rosa Renom, Bea Segura i Pau Durà, entre d'altres.

'Ermessenda' està produïda per Ovideo i consta de dos capítols de 85 minuts. Segueix la línia d'altres produccions de ficció televisiva com 'Serrallonga' i 'Les veus del Pamano'.

La minisèrie està dirigida per Lluís Maria Güell, que també ha portat a la pantalla 'Les veus del Pamano' i alguns episodis de 'Ventdelplà'.

Roger Coma, Julio Manrique, Àlvaro Cervantes, Dafnis Balduz, Francesc Garrido, Marina Gatell i Joan Massotkleiner completen el repartiment principal de la minisèrie.

Aquesta producció s'ha rodat durant nou setmanes a Girona, al castell de Clasquerí de Castellar del Vallès i al Monestir de Sant Cugat, a més d'altres indrets que conserven l'estètica feudal necessària pel rodatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.