Inundació de gairebé mig metre en un pàrquing de Can Mates


  • Comparteix:

Entrada de l'aparcament inundat

Entrada de l'aparcament inundat

El trencament d'una canonada d'aigua del carrer Josep Tarradellas, al barri de Can Mates, ha provocat una inundació d'entre 30 i 40 centímetres en el pàrquing dels blocs de pisos amb els números 64-68. La fuita, que va tenir lloc dissabte a la tarda, va provocar que quatre dotacions de Bombers i Policia Local es desplacessin a la zona, així com també membres de la companyia subministradora d'aigües Sorea. Els treballs per retirar l'aigua s'han allargat fins aquest dilluns i han deixat sense subministrament d'aigua els veïns de la zona.

Quatre dotacions de Bombers van estar treballant entre tres quarts de cinc de la tarda i dos quarts d'onze de la nit de dissabte per retirar l'aigua, fins que van assegurar la zona i van confirmar que no hi havia cap perill per als veïns. L'empresa Hidrojet ha acabat de fer el servei de retirada de l'aigua, que s'ha allargat fins a aquest dilluns.

Un pèrit de la companyia d'assegurances de l'edifici també es va desplaçar fins a la zona per avaluar els danys materials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.