El Rotary de Sant Cugat segella l'agermanament amb el seu homòleg d'Alba


Temes relacionats

El nou president del Rotary Club vol agermanar-se amb el club d'Alba (26/abr/07)


  • Comparteix:

Moment de la signatura

Moment de la signatura

El Rotary Club de Sant Cugat ha completat el procés d'agermanament amb el Rotary d'Alba. L'entitat local ha acollit aquest cap de setmana membres de la ciutat piemontesa que han participat en diverses activitats, visites a Barcelona i a la nostra ciutat i a l'acte de signatura de la vinculació entre les dues associacions, que va tenir lloc dissabte a la Masia Can Ametller. D'aquesta manera, el Rotary completa el projecte d'agermanament que va iniciar ara fa tres anys.

L'actual president del Rotary, Carles Berenguà, i el president del Rotary d'Alba, Francesco Caffa, van signar dissabte l'acta d'agermanament, que també va comptar amb el suport de membres de la junta directiva rotaria santcugatenca. Els dos presidents van oferir el seus parlaments en italià i en català respectivament, fet que l'entitat considera que atorga més èmfasi al vincle. Les dues associacions van intercambiar presents per commemorar la fita.

Una cinquantena de persones van assistir al sopar per celebrar la signatura, que va tenir lloc dissabte al vespre a la Masia Can Ametller. El representant del governador del districte rotari, Carles Campistrón, també va participar a la cita.

Els dos rotaris esperen establir, més enllà de l'acte protocolari, relacions i col·laboracions en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.