Detingut el responsable d'una empresa informàtica de la ciutat per espionatge industrial


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ministeri d'Interior

Imatge d'arxiu del ministeri d'Interior

La Guàrdia Civil ha detingut el responsable de l'empresa informàtica amb seu a Sant Cugat Sowre Consulting per espionatge industrial. El proveïdor informàtic presuntament hauria robat les bases de dades d'una empresa competidora de Girona per treure-li els clients amb ofertes a un preu inferior. El detingut ha quedat en llibertat a l'espera de declarar davant del jutge.

Al detingut, M.C., que continua treballant a la seu local de la companyia, se li imputen els delictes de revelació de secrets, contra la intimitat de les persones, contra el secret de les telecomunicacions i de danys. La Guàrdia Civil de Girona, encarregada de la investigació, va detectar que el detingut entrava de forma il·legal a les bases de dades de la web de l'empresa gironina per oferir als seus clients ofertes millors pels mateixos serveis informàtics.

Sowre Consulting, que també té seu a Madrid i a Sevilla, és una consultoria tecnològica i ofereix serveis relacionats amb el desenvolupament i la implantació de solucions sobre software per IMB.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.