L'Ajuntament posa en marxa un dispositiu especial per controlar les fogueres de Sant Joan


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha habilitat un dispositiu especial per garantir la seguretat de les fogueres de Sant Joan que s'encenguin aquesta nit, i obligarà a apagar totes les que no s'hagin autoritzat prèviament. Els bombers i cossos de prevenció alerten de l'alt risc d'incendi que representen les fogueres i els perills de manipular incorrectament els petards.

Les revetlles de Sant Joan i Sant Pere són les nits que els bombers han de fer més sortides a la nostra ciutat. A banda del perill que una foguera pugui provocar un incendi, al llarg de la nit són freqüents els accidents provocats pels petards i coets. El director d'emergències de la Generalitat, Ramon Bonastre, explica els eixos de la campanya que ha preparat enguany el govern català:

Ramon Bonastre

La campanya d'aquest any de la revetlla l'hem enfocat molt en l'educació de l'adult cap el menor


Bonastre adverteix que els petards s'han de portar sempre ben tancats en caixes, i no portar-los amb bosses de plàstic o banderoles. Sempre els ha d'encendre una persona diferent de la que els guarda i mai s'han de llançar cap a altres persones. Bonastre adverteix que els coets NO s'han d'encendre a menys de 500 metres de zones boscoses.

Ramon Bonastre

Els cohets voladors no s'haurien de tirar a menys de 500 metres del bosc


Recordem que està prohibit encendre fogueres a menys de 500 metres de zones forestals, i sense que els bombers i la policia local ho hagin autoritzat, després de comprovar que es compleixin tots els requisits de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.