L'AMPA del Pi d'en Xandri denuncia el mal aïllament sonor de les aules


  • Comparteix:

L'escola Pi d'en Xandri es va instal·lar en aquest edifici fa set anys

L'escola Pi d'en Xandri es va instal·lar en aquest edifici fa set anys

L'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'escola Pi d'en Xandri denuncia el mal aïllament sonor de les aules del centre. La presidenta de l'entitat, Susana Valls, ha explicat a Cugat.cat que aquesta problemàtica no permet que els alumnes puguin rebre un ensenyament adequat i provoca que estiguin més nerviosos. Valls també ha destacat que, tot i que l'Ajuntament i la Generalitat els han confirmat que les aules estan mal insonoritzades, encara no s'ha dut terme cap actuació per solucionar-ho.

Al 2003, l'edifici que actualment ocupa l'escola Pi d'en Xandri va obrir les portes. Dos anys més tard, l'AMPA ja es va queixar perquè l'estructura de l'escola no estava ben feta i creava problemes de soroll, motiu pel qual el govern va insonoritzar el menjador. Ara, l'associació reitera que les aules no estan ben aïllades.

La presidenta de l'AMPA del Pi d'en Xandri, Susana Valls, ha explicat en declaracions a Cugat.cat la preocupació dels pares del centre.

Susana Valls

En el seu moment quan es va fer l'edifici la Generalitat va excloure la insonorització. Això fa que no hi hagi una bona qualitat d'ensenyament.


La presidenta ha afegit que l'Ajuntament i la Generalitat els ha donat la raó i han confirmat que les aules no estan ben aïllades del soroll de les sales del costat, però de moment no s'han dut a terme mesures per solucionar la problemàtica.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha dit a Cugat.cat que caldrà veure de qui és responsabilitat, tot i que creu que correspon a la Generalitat pel tipus de problemàtica.

Lluís Recoder

És cert que hi ha un problema, em vaig comprometre a mirar de qui és responsabilitat. Diria que és de la Generalitat. En el seu moment ja es va fer el menjador, ara toca les aules.


La presidenta de l'AMPA ha dit que de moment només s'han pogut reunir una vegada amb l'Ajuntament i la Generalitat i estan a l'espera d'una altra trobada amb aquesta última administració. L'associació ha fet un estudi del cost que suposaria insonoritzar cada aula, unes tasques que podrien sumar 3.000 euros per classe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.