Ajuntament i CPA acorden el pagament de l'IVA retornat per Hisenda a l'entitat


Temes relacionats

L'alcalde exigeix el retorn de l'IVA del CPA a Promusa, però ofereix flexibilitat per liquidar el deute ( 3/mai/10)

El president del CPA admet que va ser un 'error' no retornar a Promusa els 68.000 euros cobrats d'Hisenda (28/abr/10)

L'equip de govern reclama al CPA l'IVA de la construcció de la nova seu de l'entitat (28/abr/10)

El CPA va ingressar 68.000 euros d'IVA retornat per Hisenda, però no els ha transferit a Promusa (26/abr/10)

L'oposició demana informació i solucions a l'equip de govern sobre el 'cas CPA' (24/abr/10)

El CPA es nega a pagar l'IVA de la seva seu, tot i haver subscrit un conveni amb l'Ajuntament per assumir-lo (23/abr/10)


  • Comparteix:

L'alcalde, a l'esquerra, parla amb el president del CPA (Arxiu)

L'alcalde, a l'esquerra, parla amb el president del CPA (Arxiu)

El Centro Popular Andaluz (CPA) es compromet a pagar 'de forma immediata' els 68.000 euros que va ingressar l'any 2007 en concepte d'IVA retornat per Hisenda per la inversió en la construcció de la nova seu. L'Ajuntament i el CPA han acordat que la resta del deute de l'entitat amb Promusa, que en total ascendeix a 216.000 euros, es farà efectiu per terminis.

A més, l'Ajuntament i el CPA s'han compromès a fer una auditoria dels comptes de l'entitat per valorar les factures que presentarà en concepte d'obres de reparació dels desperfectes en l'execució de l'obra de la nova seu. En funció del resultat de l'auditoria, el consistori valorarà conjuntament amb el CPA si aquesta quantitat es pot descomptar de l'import total del deute. En última instància, l'Ajuntament i l'entitat andalusa acordaran els terminis de pagament de la quantitat resultant.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha reconegut que hagués preferit arribar a un acord 'més beneficiós' per l'entitat, però s'ha mostrar satisfet per l'entesa amb el consistori. Són declaracions a Cugat.cat.

Antonio Rodríguez

Que ens hagués agradat arribar a un altre acord? Doncs possiblement sí. Però ens hipotecarem i pagarem. Estem molt contents per l'acord.


Recordem que el CPA es va comprometre per escrit, a finals del 2006, a retornar a Promusa la totalitat de l'IVA generat amb la construcció de la nova seu de l'entitat, que va anar a càrrec de l'empresa municipal Promusa. Posteriorment, l'actual president de l'entitat va negar-se a transferir al consistori els 68.000 euros que Hisenda va retornar al CPA per aquest concepte a principis del 2007, fet que va obrir un conflicte entre l'entitat i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.