Artesania i noves tecnologies s'uneixen en un nou grup al Facebook


  • Comparteix:

Els artesans de la ciutat aposten per les noves tecnologies amb un grup al Facebook que té l'objectiu de ser un punt de contacte amb els clients. Segons els comerciants, la xarxa social és una 'porta més' per mostrar els seus productes i 'Internet és del tot compatible amb l'artesania'. Els comerciants, que s'han situat aquest dissabte a la plaça de Quatre Cantons, també estan elaborant una base de dades amb els correus electrònics dels clients per informar-los a través d'Internet.

Els artesans han fet un pas endavant i han creat un grup al Facebook que ja compta amb més de 170 amics. La iniciativa vol ser una eina per donar a conèixer els productes dels membres del grup, com també per anunciar els dies que els artesans surten al carrer i els llocs on els clients poden veure de primera mà els objectes que ofereixen.

Els comerciants han valorat molt positivament la iniciativa i han explicat què els aporta Internet. Són declaracions a Cugat.cat.

Artesans

Ens obre moltes portes. / No podem donar l'esquena a allò que és imprescindible. / La qualitat no es perd si la persona ho sap apreciar.


El sorteig d'un val de 50 euros entre els clients i tallers per a nens i nenes són altres propostes que els artesans organitzen durant la fira d'artesania per fomentar les vendes. La propera cita dels comerciants és dissabte vinent en un mercat especial per Sant Ponç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.