El president de FGC, Joan Torres, partidari del desdoblament de la línea del Vallès


Temes relacionats

Recoder: 'La prolongació de la línia Tibidabo és tant o més important que el túnel d'Horta' ( 5/feb/10)

Sant Cugat torna a demanar la prolongació ferroviària de la línia de Tibidabo (22/set/09)

El govern aposta pel Túnel d'Horta ferroviari en comptes de fer-ho per la prolongació de la línia d'Avinguda Tibidabo ( 7/abr/08)

Alcaldes del Vallès demanen a la Generalitat prioritzar la prolongació de la línia de FGC d'Avinguda Tibidabo fins a la comarca ( 1/abr/08)


  • Comparteix:

Estació de FGC de la ciutat

Estació de FGC de la ciutat

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Joan Torres, és partidari del desdoblament de la línia que connecta el Vallès amb Barcelona del servei ferroviari. Torres ha explicat en una entrevista al Diari de Terrassa que el desdoblament seria el complement que necessita el Túnel d'Horta. D'aquesta manera, el dirigent coincideix amb l'Ajuntament de la nostra ciutat, que ja s'ha pronunciat en diferents ocasions en aquest sentit.

El president de l'entitat coincideix amb el consistori sobre la necessitat d'ampliar l'oferta de FGC en la connexió amb la nostra comarca. Equip de govern, grups polítics i empresaris de Sant Cugat han repetit en diverses ocasions la necessitat de la prolongació de la línia L-7, que actualment finalitza a l'avinguda del Tibidabo, fins a Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.