La remodelada piscina de Valldoreix obrirà dilluns les seves portes


  • Comparteix:

La remodelada piscina de Valldoreix entrarà en funcionament dilluns vinent, tot i que la inauguració oficial es farà el 5 de juliol. Les obres, que han durat més d'un any, han permès cobrir la piscina amb unes mampares retràctils de manera que la instal·lació també es pugui utilitzar a l'hivern.

Aquesta setmana s'estan fent els últims retocs a les obres d'ampliació de la piscina, de manera que el dia 30 puguin començar a utilitzar-se. Segons la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montse Turu, a banda de poder utilitzar les instal·lacions tot l'any, aquesta reforma permetrà donar més serveis a tots els veïns:

Montse Turu

El canvi és important perquè permetrà que hi hagi piscina coberta durant l'hivern


A partir del mes de setembre, el complex de les piscines també comptarà amb unes pistes de paddel i altres serveis de fitness. La inauguració oficial de les piscines es farà el següent cap de setmana, amb una presentació de les instal·lacions i una jornada de portes obertes.

Inicialment era previst que les piscines entressin en funcionament l'octubre passat, però la suspensió de pagaments de l'empresa constructora i altres problemes han fet que les obres s'allarguin fins aquesta setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.