L'EMD de Valldoreix i ASDI posen en marxa una iniciativa d'equinoteràpia


  • Comparteix:

Aquesta activitat aporta molts beneficis als discapacitats

Aquesta activitat aporta molts beneficis als discapacitats

L'EMD de Valldoreix i ASDI han posat en marxa un projecte d'equinoteràpia per a persones amb discapacitat física o psíquica. L'objectiu de la iniciativa, que es desenvolupa al llarg del mes de maig i principis de juny, és facilitar el contacte entre el col·lectiu de persones discapacitades i els cavalls. Aquesta activitat aporta als participants beneficis físics, psicològics, i socials i educatius.

Les sessions, que es duen a terme un matí a la setmana, consisteixen en un contacte físic entre els participants i els animals, de manera que les persones discapacitades estableixen un vincle afectiu amb els cavalls. Les activitats que han de dur a terme són, entre d'altres, fer-se càrrec de la cura i de l'alimentació de l'animal, així com muntar el cavall.

La directora general d'ASDI, Begoña Viñallonga, ha valorat l'experiència a Cugat.cat.

Begoña Viñallonga

Valorem molt positivament aquesta iniciativa. Molts dels participants mai no s'haurien imaginat que haurien pogut muntar un cavall.




Les sessions es desenvolupen a les instal·lacions de l'hípica Associació Esportiva Eduardo Via-Dufresne de Valldoreix situada al passeig de la Merla, al barri del Rossinyol. Totes les activitats s'han organitzat sota la direcció de la instructora titular i docent del British Horse Society i entrenadora de la Federación Ecuestre Nacional, Stella Calatayud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.