17 treballs opten a un dels guardons de la 5a edició dels premis de batxillerat del MVM


  • Comparteix:

Guardonats de l'edició anterior

Guardonats de l'edició anterior

La 5a edició dels premis de Treballs de Recerca, organitzats pel Memorial Manuel Vázquez Montalbán (MVM) i que es lliuraran dijous de la setmana vinent, reconeix l'originalitat i la qualitat dels treballs presentats pels alumnes de batxillerat. L'edició d'enguany, que compta amb 17 treballs presentats, també entregarà el premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local. L'acte tindrà lloc a la Casa de Cultura.

El jurat, presidit per Domènec Miquel, atorgarà un primer premi dotat amb 400 euros i quatre accèssits de 150 euros cadascun. A més, el mateix jurat concedirà el premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local i dotat pel Grup d'Estudis Local (GEL).

El responsable de comunicació del MVM, Isidre Marías, ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat.

Isidre Marías

Aquest any també entreguem el premi Joan Auladell per part del mateix jurat. Aquest any el president del jurat és Domènec Miquel.



Durant l'entrega de premis també es presentarà l'edició del treball guanyador de l'anterior convocatòria i s'obsequiaran tots els alumnes que han participat als guardons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.