Els sindicats de l'ensenyament se sumen a la vaga del 2 de juny


  • Comparteix:

Els professors continuen amb les protestes

Els professors continuen amb les protestes

Els sindicats del sector educatiu han decidit sumar-se a la jornada de vaga impulsada pels funcionaris en rebuig a les mesures anticrisi proposades per l'executiu espanyol. 'Per donar una resposta contundent' USTEC-STEs, CCOO, ASPEPC-SPS i FETE-UGT han traslladat la vaga convocada per aquest dimarts al 2 de juny. Així doncs, funcionaris i educadors coincidiran a la plaça de Sant Jaume el primer dimecres de juny a les sis de la tarda en contra de les retallades socials proposades pel govern de l'Estat espanyol i la política educativa de la Generalitat.

La portaveu del sindicat USTEC-STEs, majoritari a l'ensenyament, Rosa Cañadell, explica els motius del canvi. Són declaracions recollides per l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

Rosa Cañadell

Davant les propostes antisocials de Zapatero hem decidit traslladar la convocatòria per sumar amb altres col·lectius.




Els sindicats recorden que aquest canvi no significa deixar de banda la lluita en contra la política educativa de la Generalitat. D'aquesta manera, es manté aquest dimarts, com a jornada de lluita i convoquen al professorat a celebrar assemblees i claustres i a participar a les diverses concentracions convocades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.