Coll Favà es vesteix de l'època modernista amb una fira de la Federació de Comerciants


  • Comparteix:

Coll Favà s'ha omplert de parades modernistes

Coll Favà s'ha omplert de parades modernistes

El barri de Coll Favà ha transportat els santcugatencs a l'època modernista aquest dissabte amb una fira de productes organitzada per la Federació d'Associacions de Comerciants. Els paradistes, provinents d'arreu de l'Estat espanyol, s'han vestit per a l'ocasió en un mercat que per primera vegada a Sant Cugat adopta la temàtica modernista. Tant els comerciants com els assistents s'han mostrat satisfets per la ubicació de la fira i han negat que els actes de Sant Ponç perjudiquin l'esdeveniment.

Una creperia, una taverna i diverses parades amb aliments i bijuteria han omplert l'avinguda Francesc Macià amb una escenografia de l'època modernista. La fira, organitzada per la Federació d'Associacions de Comerciants, s'ha celebrat per primer cop al barri de Coll Favà i ha anat a càrrec de l'empresa Artist Events.

L'organitzador de la fira, Pere Savoia, ha explicat per què han escollit aquesta temàtica per a la fira.

Pere Savoia

És un espai molt atractiu i molt agradable. La temàtica modernista ens sembla una alternativa atractiva per fer a Sant Cugat.


Savoia també ha negat que la fira de Sant Ponç, ubicada a la plaça d'Octavià, perjudiqui les vendes del mercat modernista. Els santcugatencs, per la seva banda, han valorat molt positivament la ubicació de la fira.

Assistents

Coll Favà és un lloc maco per posar fires. / És més còmode. / Així hi ha més ambient a Coll Favà. / L'espai està molt bé.





La fira, que s'ha instal·lat durant tot el dia a Coll Favà, també ha comptat amb una caravana de ponis que ha divertit els més petits amb passejades pel barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.