Els estudis de TVE a Sant Cugat celebren el vintè aniversari


  • Comparteix:

Televisió Espanyola a Catalunya ha celebrat 20 anys de la primera emissió realitzada des dels estudis de Sant Cugat. La cadena vol recordar aquesta efemèride recuperant els programes més emblemàtics en un espai nostàlgic, titular 'Sant Cugat 20 anys', que presentarà cada tarda a La 2 la periodista Montse Tejera.

'La palmera', 'Al caliu de la Feliu', 'Planeta imaginari' o 'Musical Express' són alguns dels programes que es podran tornar a veure per commemorar els 20 anys d'emissions des de Sant Cugat. La història de TVE a Catalunya va estretament lligada a la nostra ciutat. El 23 de juny del 1983, la cadena va emetre el programa especial 'Adéu Miramar, bon dia Sant Cugat', amb el qual s'inaugurava una nova etapa pel centre territorial de TVE a Catalunya, que s'instal·lava definitivament en els terrenys de Sant Cugat després d'un temps provisional a Esplugues de Llobregat.

A partir d'aquesta tarda, a través de La 2, podrem recordar alguns dels programes més emblemàtics que s'han realitzat durant dues dècades des de Sant Cugat. Avui mateix, a un quart de vuit, es recuperaran els programes musicals i d'esports, amb especial atenció a 'Musical Express', d'Àngel Casas. A més, els espectadors podran tornar a veure 'La palmera', amb Jordi González, 'Terenci a la fresca', o les sèries de Joan Capri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.