Tret de sortida a l'e-Ajuntament, un sistema per fer els tràmits municipals per internet


  • Comparteix:

El consistori ha donat el tret de sortida a l'administració electrònica amb l'e-Ajuntament, un sistema per facilitar els tràmits municipals per internet. De moment, el sistema permet gestionar volants d'empadronament, informar d'incidències a la via pública, fer reclamacions o tramitar un matrimoni civil. El sistema, que anirà incorporant noves aplicacions, es pot fer servir des de casa, mitjançant el web de l'Ajuntament, o a través d'un punt d'accés al vestíbul del consistori.

L'alcalde, Lluís Recoder, i el regidor d'Innovació, Jordi Puigneró, han presentat aquest dimarts l'e-Ajuntament, de manera que els santcugatencs ja poden fer alguns dels tràmits, que farien a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de manera electrònica.

Ho ha explicat Puigneró.

Jordi Puigneró

Presentem l'inici formal de l'administració electrònica de la ciutat. Els ciutadans ara poden fer alguns tràmits des de casa.


Per a l'equip de govern, aquest sistema permetrà guanyar comoditat, eficàcia i rapidesa en les connexions entre l'Ajuntament i els ciutadans. Tot i que la voluntat del consistori és ampliar els serveis que ofereix l'administració electrònica, Puigneró ha admès que alguns dels tràmits s'hauran de continuar fent en persona. El regidor d'Innovació ha destacat els que ja es poden fer electrònicament.

Jordi Puigneró

El tràmit més important que posem en marxa és el volant d'empadronament. També es poden fer queixes o reclamacions, entre d'altres.





Per fer els tràmits per internet només es necessita acreditar qui utilitza el servei, amb el DNI electrònic, per exemple.



  • Comparteix:

COMENTARIS

De que serveix si amb els sistemes actuals ni contestan ni solucionen les problemes ? Quants diners dels contrinuients tirats a la bassa ¡¡

Joan Serrallonga. Enviat el 18/mai/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.