Restablert el subministrament elèctric després d'un tall massiu que ha afectat 4.000 abonats


  • Comparteix:

Uns 4.000 abonats del centre de Sant Cugat han estat sense llum aquest matí durant una hora per un tall elèctric massiu. Segons Endesa, la incidència l'ha provocat una màquina excavadora que treballava en unes obres del carrer Alcalde Barnils i que ha trencat un cable de mitja tensió cap a dos quarts d'11 del matí. Bona part de l'eix de vianants i l'entorn del Monestir ha quedat sense llum.

El tall ha afectat bona part de l'eix de vianants i també l'entorn de l'avinguda de Cerdanyola i de la rambla del Celler, on s'han repetit escenes similars, amb grups de treballadors i dependents d'oficines i botigues reunits a les portes dels edificis, a l'espera de la recuperació del subministrament. La majoria de comerços no disposen de generadors elèctrics i, per tant, alguns han hagut d'aturar parcialment l'activitat.

Endesa ha derivat els afectats cap a altres línies de mitja tensió. La companyia ha restablert el subministrament a dos quarts d'una del migida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.