Confiscades 3.500 polseres 'Power Balance' falses a Sant Cugat i tres poblacions més


  • Comparteix:

Mostra de la polsera

Mostra de la polsera

La Guàrdia Civil ha confiscat a Sant Cugat, Gavà, Castelldefels i Cornellà prop de 3.600 polseres de l'equilibri 'Power Balance', presumptament falsificades. El cos policial ha imputat tres persones com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial. La Guàrdia Civil ha explicat que a banda de les polseres confiscades, se n'han detectat 5.000 més ja comercialitzades. El material interceptat suma un cost de 125.210 euros.

Segons els investigadors, les polseres de l'equilibri 'Power Balance' confiscades es falsificaven a la Xina i una empresa de la nostra ciutat les importava a Catalunya i s'encarregava de la distribució.

La Guàrdia Civil va començar la investigació dels fets després d'una denúncia dels representants legals de la marca. La denúncia assenyalava la possible comercialització d'aquests productes a Gavà, Castelldefels i Cornellà de Llobregat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Felicitar desde aqui a la policia , pero me gustaria que el nombre de la empresa que las traia de China y el nombre de los establecimientos donde se vendian tambien se hicieran publicos,para que no quedase ningun rincon oculto. Somos ciudadanos no subditos.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 19/mai/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.