Presentat el DVD 'Conviure amb l'Ictus'


  • Comparteix:

Fortuny, presidint l'acte de presentació

Fortuny, presidint l'acte de presentació

L'Ajuntament i l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) presenten un audiovisual per explicar què és l'Ictus, com afecta aquesta malaltia neurològica i com es poden evitar o minimitzar les seves conseqüències. El reportatge 'Conviure amb l'Ictus', elaborat pel grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, pretén ser una eina d'informació i formació per a malalts i familiars. Mira el reportatge 'Conviure amb l'Ictus' a Cugat tv

La Casa de Cultura ha acollit aquest dijous la presentació d'aquest audiovisual que, a partir d'ara, recorrerà diferents casals de districtes, llars d'avis i altres associacions i entitats que treballen per minimitzar els efectes de malalties neurològiques com l'Ictus.

El reportatge dóna veu a malalts, familiars, metges i especialistes que expliquen com afecta l'Ictus a cada persona i com se supera. L'objectiu final és normalitzar la malaltia i fer-la visible per a la societat. Ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, que ha presidit la presentació d'aquest DVD.

Carmela Fortuny

El DVD informa sobre la malaltia i la seva prevenció, però també mostra la implicació de la ciutat en el seu tractament.



A la presentació també hi ha assistit la directora del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, Mònica Lablanca, que ha admès que ha estat un orgull produir l'audiovisual.

Mònica Lablanca

Ens sentim molt orgullosos de poder haver fet aquest projecte i d'estar al costat d'entitats, com l'AVAN.


De la seva banda, Cristina Urriza, membre de la junta directiva de l'AVAN, ha explicat que el DVD és una eina molt importat per divulgar la malaltia.

Cristina Urriza

Aquest audiovisual serà una eina molt important per divulgar la malaltia, que té molta incidència a la població.




Cugat.cat ha realitzat el reportatge 'Conviure amb l'Ictus' conjuntament amb la Taula per a persones amb malalties neurològiques, formada per l'Ajuntament i les entitats del sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.