La Plataforma pel Dret de Decidir i Arcadi Oliveres participaran a la marxa cap al Parlament al juny


  • Comparteix:

La mobilització serà una marxa cap al Parlament

La mobilització serà una marxa cap al Parlament

El nucli de la Plataforma pel Dret de Decidir de Sant Cugat participarà en la marxa cap al Parlament a Barcelona el segon dissabte de juny per reclamar l'autodeterminació i donar suport a les consultes populars per la independència. El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, també participarà a la mobilització.

Un dels coordinadors de la mobilització i membre de l'entitat, Joan Contijoch, ha recalcat que la marxa també serveix per donar suport a les consultes sobre la independència, una de les vies per aconseguir l'autodeterminació de Catalunya, tal com ha admès. Per Contijoch, és necessari que els representats polítics del país facin una lectura dels resultats de les consultes fetes arreu del país.

Joan Contijoch

Sortirem al carrer per exigir l'autodeterminació i per donar suport a les consultes.



El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha explicat que l'Estatut i la sentència del Tribunal Constitucional queden ara en un segon pla.

Arcadi Oliveres

L'Estatut és una pàgina tancada, i la mobilització va més enllà de la sentència del Tribunal Constitucional.



Per Arcadi Oliveres, les consultes sobre la independència són la base per treballar en el camí de l'autodeterminació. A més, ha afegit que no només s'ha de pensar en com aconseguir-la, sinó en dissenyar quina Catalunya vol la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.