Ajuntaments i Generalitat analitzen el desplegament de les primeres zones educatives


  • Comparteix:

La regidora d'Educació, Esther Salat

La regidora d'Educació, Esther Salat

La regidora d'Educació, Esther Salat, s'ha reunit amb la diputada d'aquesta àrea, Carme Garcia Suárez, i altres regidors i responsables tècnics del sector, per analitzar el desplegament de les primeres zones educatives constituïdes a la Llei d'Educació. La implantació de nous espais de corresponsabilitat i l'ampliació de competències dels municipis a l'hora de prendre decisions en polítiques educatives són algunes de les noves línies de treball perfilades en la trobada.

Les zones educatives rebran més funcions de coordinació de les actuacions del sistema educatiu. Els responsables del sector educatiu dels consistoris de Sant Cugat, Vilanova i la Geltrú, el Prat del Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Mataró i Granollers han participat de la trobada d'aquest dijous.

La regidora d'Educació, Esther Salat, ha destacat que el projecte de les zones educatives busquen la corresponsabilitat entre administracions. Salat ha explicat els objectius de la trobada. Són declaracions a Cugat.cat.

Esther Salat

A la trobada es van valorar les diferències entre municipis participants. Es va valorar el perfil dels directors de zones, la relació amb el departament d'Educació. I possibles millores.






La reunió derivarà en un document d'anàlisi de valoració d'aquestes noves zones educatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.