Centenars de persones omplen l'església del Monestir per acomiadar Lluís Puig


Temes relacionats

Mor el president de l'Aula d'Extensió Universitària, Lluís Puig (25/jun/03)


  • Comparteix:

L'església del Monestir s'ha omplert de gom a gom de santcugatencs que han assistit als funerals del president de l'Aula d'Extensió Universitària, Lluís Puig, mort dimarts als 87 anys d'edat. Representants de l'Ajuntament i de les entitats culturals de la ciutat han dit l'últim adéu a Puig, que va impulsar i mantenir una estreta relació amb moltes entitats santcugatenques.

Lluís Puig, nascut l'any 1916, va ser un dels fundadors de l'Esbart i del Club Muntanyenc, i actualment també era membre de diferents entitats de la ciutat. Durant el funeral s'ha posat de relleu l'esperit jove i actiu que va caracteritzar Lluís Puig, i dos dels seus néts han remarcat que era un gran coneixedor del món i amant dels viatges.

La segona tinent d'alcalde, Mercè Conesa, ha subratllat el llegat que ha deixat Puig al món cultural i associatiu de la ciutat:

Mercè Conesa

Era una persona entranyable i que ha lluitat per tirar endavant iniciatives pioneres i importants per la ciutat


L'últim projecte de Puig ha estat la creació de les aules d'Extensió Universitària de la Gent Gran, que actualment compta amb més de 300 participants. El seu vicepresident, Jaume Pla, ha subratllat la qualitat humana de Puig i la seva constant dedicació per promoure la cultura de la nostra ciutat:

Jaume Pla

La figura de Lluís Puig ha estat emblemàtica per Sant Cugat


La presidenta de l'Esbart, Pepa Sala, ha recordat que Puig va dedicar-se amb cos i ànima a les entitats de Sant Cugat, i especialment per promoure l'Esbart arreu del món:

Pepa Sala

Va tenir un paper importantíssim promocionant l'Esbart a l'estranger


L'últim acte públic on va participar Puig va ser a l'estrena de l'oratori 'La conversión de Agustino', dimarts passat, i que va servir per tancar el curs acadèmic de l'Aula d'Extensió Universitària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.