Els Castellers canvien la seva imatge i busquen sobrenom


  • Comparteix:

La junta dels Castellers de Sant Cugat ha presentat a nivell intern el nou pla estratègic de comunicació que han dissenyat per millorar la imatge de la colla. La consolidació dels camises verdes com a colla de vuit, la difusió dels valors castellers a tota la ciutadania i la incorporació de nous membres que garanteixin prop d'un centenar de persones als assajos són els reptes més importants d'una campanya externa que es presentarà al setembre i que es vol assolir en tres anys. L'acte, que s'ha celebrat aquest dissabte al Claustre del Monestir, ha comptat amb l'assistència d'una norantena de castellers que han votat un sobrenom per a la colla.

El pla estratègic contempla canvis comunicatius a nivell intern i extern que es duran a terme a través de la creació de cinc comissions destinades a enfortir l'acollida de nous membres, la participació en els assajos, la comunicació en el web i les dades oficials de la colla, les relacions institucionals i el patrocini.

El president dels Castellers de Sant Cugat, Santi Casanova, explica els objectius que s'han marcat amb aquest projecte.

Santi Casanova

La idea bàsica és convertir-nos en una colla de 8 estable. Com a entitat hem de créixer i no només en gent, hem de ser més coneguts i importants.


La junta ha volgut implicar tota la colla en aquesta nova etapa de creixement explicant-los el projecte perquè contribueixin a difondre'l. La cap de comunicació dels Castellers, Aina Serra, ha explicat a Cugat.cat els reptes participatius que han plantejat.

Aina Serra

Perquè el poble es cregui el projecte primer se l'ha de creure la colla. La campanya externa serà un canvi de la imatge gràfica, però el repte està en aplegar 100 persones noves.


El canvi de la imatge dels Castellers es veurà reflectit amb un nou logo i un sobrenom que els identifiqui. En l'acte d'aquest dissabte, els noranta assistents han proposat deu possibles noms i durant la setmana vinent n'escolliran per votació el definitiu. Senglars, gats, nanos, xandris, pinyons, maginets, cadells, favots, canallots, gauzacs i granotes han estat les deu propostes més votades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.