L'Esbart rebaixa els requisits per trobar una seu adaptada a les seves possibilitats


Temes relacionats

L'Esbart abandona la seu del carrer Vallès perquè no pot afrontar les obres necessàries al local (14/mai/10)

L'Esbart lloga un local al carrer Vallès per traslladar-hi la seva seu (18/set/09)


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

L'Esbart Sant Cugat continua cercant un local que s'adeqüi a les seves necessitats, però també a les seves possibilitats econòmiques. Després de renunciar a l'espai del carrer Vallès per no poder fer front a la despesa necessària per reformar-lo, l'entitat ha explicat que haurà de renunciar a alguns dels seus requisits per trobar un local. Ho ha anunciat en roda de premsa la junta de l'entitat, que ha volgut aclarir que la seva dimissió no respon a la situació de l'entitat, sinó a la voluntat d'encetar un període de renovació.

L'Esbart es troba sense local propi des de fa unes setmanes perquè no pot fer front als 250.000 euros necessaris per reformar l'espai que des del setembre ocupava al carrer Vallès. El preu dels lloguers i les despeses que suposa adequar els espais a les activitats que desenvolupa l'Esbart són dos dels principals obstacles per establir-se de manera definitiva en un espai de la ciutat. Aquests motius han portat l'entitat a rebaixar els requisits que ha de complir la nova seu. Així ho ha explicat la directora de l'entitat, Imma Bové.

Imma Bové

Ara busquem un local més petit però que permeti desenvolupar el 90% de les nostres activitats.


Paral·lelament, l'Esbart ha iniciat el període de renovació de la direcció de l'entitat un cop finalitzat el mandat de sis anys de l'actual junta. Fins a mitjans de juny s'obre el termini de presentació de candidatures, que seguidament es votaran en assemblea extraordinària a principis de juliol. L'actual junta ha volgut aclarir que la seva renúncia no té res a veure amb les dificultats de l'entitat per trobar seu, com han afirmat alguns mitjans de comunicació, sinó a la voluntat de renovació.

D'altra banda, el Cos de Dansa de l'Esbart ha anunciat que organitzarà una actuació el tercer dissabte de juny amb la intenció de mostrar la vitalitat de l'entitat, tot i la manca d'espai propi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.