Tres anys de presó pel jove que va intentar matar un menor a Sant Cugat per no voler entrar als Latin King


Temes relacionats

Jutgen un jove acusat d'intentar matar un menor a Sant Cugat per no voler entrar als Latin King (12/mai/10)


  • Comparteix:

Auidència de Barcelona

Auidència de Barcelona

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a tres anys de presó per un intent d'homicidi el jove que va intentar apunyalar un menor d'edat per no voler formar part dels Latin King. Els fets van passar l'1 de setembre del 2009 a Sant Cugat, quan quatre joves van envoltar el menor i l'acusat, segons la versió de la víctima, va ordenar a un altre menor que l'apunyalés. L'acusat, Byron Alfredo P.C., ja havia estat condemnat a no acostar-se a la víctima per un intent d'agressió mesos abans.

La sentència del tribunal condemna el jove de 20 anys a tres anys de presó per intent d'homicidi, a 2.340 euros pel trencament de l'ordre d'allunyament, a 180 euros de multa per una falta de lesions i a una indemnització de 450 euros pel noi i la seva mare.

L'1 de setembre, Diego René M.G. va anar a buscar a la seva mare a la feina. Quatre joves, entre ells un menor d'edat, van rodejar la víctima mentre esperava la seva mare que baixés de l'edifici on treballa. L'acusat, segons la víctima, va treure un ganivet de la motxilla, li va donar al menor que l'acompanyava i li va ordenar que apunyalés Diego René M.G.. Aquest va evitar l'apunyalament posant la mà al davant. La mare, que va veure els fets des del balcó i va baixar, es va interposar entre el seu fill i els agressors i també la van intentar agredir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.