Avui es coneixeran els guanyadors del 5è premi de treballs de recerca Memorial Manuel Vázquez Montalbán


  • Comparteix:

Guanyadors d'una edició anterior dels premis

Guanyadors d'una edició anterior dels premis

Els guardons del 5è premi de treballs de recerca de batxillerat, impulsat pel Memorial Manuel Vázquez Montalbán, es lliuraran aquesta tarda a la Casa de Cultura. 17 treballs opten al primer premi, dotat amb 400 euros, als quatre accèssits i al Premi Joan Auladell, que valoren l'originalitat i la qualitat dels treballs.

El Premi Joan Auladell és la primera vegada que s'atorga en reconeixement al millor treball en matèria local. Un dels membres del Memorial Manuel Vázquez Montalbán, Isidre Marías, ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat.

Isidre Marías

Aquest any també entreguem el premi Joan Auladell per part del mateix jurat. El president del jurat és el Domènec Miquel.



Durant l'entrega de premis, també es presentarà l'edició del treball guanyador de l'anterior convocatòria i s'obsequiaran tots els alumnes que han participat als guardons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.