La plaça d'Octavià s'omplirà de paradetes amb la Festa de la Cooperació


  • Comparteix:

S'han organitzat diverses activitats per la festa

S'han organitzat diverses activitats per la festa

Aquest diumenge els santcugatencs podran saber de primera mà què fan l'Ajuntament i les entitats de la ciutat en tasques de cooperació amb la Festa de la Cooperació, que se celebrarà a la plaça d'Octavià. Mostres de projectes, jocs, tallers, recitals musicals i un concert, entre d'altres, ompliran la plaça sota el lema 'M'implico'. El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat col·labora amb la festa.

La Festa de la Cooperació també serveix perquè les entitats estableixin xarxes i sinergies per aconseguir més diàleg i cooperació. Durant la jornada es distribuirà gratuïtament la nova guia d'entitats, que s'ha actualitzat perquè els santcugatencs coneguin les associacions que desenvolupen projectes de cooperació que hi ha a la ciutat i, sàpiguen com formar-ne part.

La regidora d'Igualtat, Immigració i Cooperació, Susanna Pellicer, ha explicat que aquest any s'ha canviat una mica la imatge de la festa.

Susanna Pellicer

Hem volgut fer una festa positiva, sortint del pessimisme a què vegades evoquen aquests projectes.


Els actes començaran a les onze del matí amb la mostra dels projectes de cooperació i sensibilització de les entitats de la Xarxa Solidària del consistori. També a aquesta hora serà el torn de les activitats, tallers i els jocs infantils, així com una mostra de dansa boliviana. Un espectacle de música i una mostra de dansa de Bollywood conformaran les activitats del matí, abans del dinar 'd'arreu del món', a les dues del migdia.

A la tarda, la plaça d'Octavià acollirà una batucada a càrrec de Karabassà, una actuació dels Bastoners de l'Esbart i un recital musicat de poesia àrab en català, així com una sessió de contes.

El punt final a la Festa de la Cooperació d'enguany el posarà el concert de la formació Nyali, format per set joves de Zàmbia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.