La santcugatenca Cristina Mont guanya el 1r concurs 'Divulga la recerca de La Marató'


  • Comparteix:

Cristina Mont recull el premi de mans del conseller d'Universitat i Empresa, Josep Huget

Cristina Mont recull el premi de mans del conseller d'Universitat i Empresa, Josep Huget

La santcugatenca Cristina Mont s'ha adjudicat el 1r premi del concurs 'Divulga la recerca de La Marató', organitzat per l'agència catalana per la investigació Talència i la Fundació La Marató de TV3. Els guardons, que es van lliurar dilluns passat al Palau de la Generalitat, han reconegut tres treballs audiovisuals d'estudiants i professionals sobre els resultats d'investigacions oncològiques finançades amb el programa de 'La Marató' de TV3 de l'any 2004.

El concurs ha premiat aquelles càpsules de tres minuts que sintetitzen millor la investigación sobre oncologia d'alguns dels 31 projectes finançats amb la recaptació del programa de 'La Marató' del 2004. La santcugatenca Cristina Mont va presentar, juntament amb el periodista Jordi Pueyo, un treball del grup de Luis Espinosa, científic de l'Institut de Recerca Oncològica, que condueix un projecte per l'estudi de les cèl·lules tumorals en casos de càncer de colon. El vídeo, que s'ha projectat en dues ocasions al canal '33', els ha valgut el 1r premi dels guardons, dotat amb 3.000 euros.

L'estudiant santcugatenca, que actualment està acabant la llicenciatura de Periodisme i Ciències de la Informació a la Universitat Ramon Llull (URL), s'ha mostrat molt satisfeta amb el reconeixement. Són declaracions a Cugat.cat.

Cristina Mont

No ens ho esperàvem gens perquè es presentava molta gent, els dos teníem molta feina i no sabíem si tindríem temps. Al final ha donat els seus fruits.


Cristina Mont ha col·laborat en diverses ocasions amb Cugat.cat i actualment realitza pràctiques al canal '3/24' i al diari 'La Vanguardia'.

Els premis per a joves s'han creat en el marc dels primers Premis Talència Divulga, que han reconegut la trajectòria d'Eduard Punset en el terreny de la divulgació científica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.